Skip to content

21/03/2017 Persbericht

Nieuw: Toegang in Q-Park parkeergarages met de Total tankkaart

Brussel, 21 maart 2017 – Total en Q-Park hebben een overeenkomst ondertekend om parkeren eenvoudiger te maken voor hun klanten.

Q-Park is één van de toonaangevende bedrijven op de Europese markt wat betreft parkeergarages. Q-Park werd opgericht in 2008 en is aanwezig in tien landen in Europa. Haar moderne en aangename parkeergarages garanderen de gebruikers netheid, rust en veiligheid.

Vanaf 1 april geeft TOTAL haar tankkaartklanten in samenwerking met Q-Park toegang tot 30 parkeergarages in België. Voor de houders van een Eurotrafic-kaart van TOTAL geldt deze optie ook in 170 parkeergarages in Nederland en 120 in Frankrijk. De acceptatie van de tankkaart van TOTAL zal ook herkenbaar worden aangegeven dankzij het TOTAL-logo op de terminals van de 320 Q-Park locaties gelegen in België, Nederland en Frankrijk (stations, stadscentra en zakelijke centra).

Op deze manier zullen de parkeerkosten met de brandstoffen en andere reeds bestaande diensten op dezelfde factuur staan. Voor de klant betekent dit een efficiënt beheer van onkostennota’s en een vlotte recuperatie van de BTW rechtstreeks via de Total factuur. Hierbij kan de eindgebruiker heel wat tijd besparen. De transactie verloopt bovendien op een sterk beveiligde manier, door middel van autorisatie en real-time online controles.

**********

Over Q-Park

Q-Park is één van de grootste Europese parkeerdienstverleners met sterke marktposities in Nederland, Duitsland, België, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Q-Park is een erkend kwaliteitsleider op het gebied van parkeren. Haar portfolio omvat zo’n 835.000 parkeerplaatsen verdeeld over 6.195 parkeerfaciliteiten in eigendom, exploitatie, beheer of een combinatie daarvan. Q-Park Belgium telt meer 40 parkeerfaciliteiten.