Skip to content

Stages

Wens je een langdurige stage te lopen in één van onze vestigingen in België? Aarzel niet om op één van onze aanbiedingen op www.careers.totalenergies.com te solliciteren. Je kan ons ook je spontane sollicitatie sturen naar het volgende adres: [email protected]. Vergeet niet je CV, een motivatie brief (met vermelding van het vakgebied van de stage, de gewenste periode en de duur) en de stageovereenkomst van je school aan je aanvraag toe te voegen.

Onze medewerkers aan het woord

We innoveren voortdurend aan de hand van nieuwe uitrustingen, nieuwe methodes of op het vlak van IT. We werken op dit ogenblik bijvoorbeeld aan een project voor de opvang van CO2.

Alice Refining Process Engineer

Opleiding staat centraal in je loopbaan bij TotalEnergies. We krijgen de kans om deel te nemen aan talrijke seminaries en volgen, op regelmatige basis, opleidingen.

Eloïne Technical Commercial Engineer

Het concept “energie” evolueert en diversifieert. TotalEnergies laat me toe om me te ontwikkelen in een stimulerende omgeving binnen een dynamisch team.

Robbe Project Engineering Manager

Persoonlijke ontwikkeling is een realiteit bij TotalEnergies. De ene dag kan je een fi nanciële job uitoefenen en later een commerciële functie bekleden.

Kévin Electric Vehicle Sales Account Manager

Informatie over frauderisico’s

Indien rekruteringsbedrijven of privépersonen u contacteren in onze naam en een financiële bijdrage vragen, weet dan dat ze niet voor TotalEnergies werken. Dit zijn fraudeuleuze handelingen[...]